Polgár Tünde testképzavaráról vallott - ifaktor
Polgár Tünde fehér ruhában
Fiatalkori képet posztolt Polgár Tünde
Instagram/@polgar_tunde_official

Polgár Tünde testképzavaráról vallott

A luxusfeleség mindig tudatosan diétázott és a mai napig tartja az alakját.


Korábban mi is írtunk róla, hogy a Feleségek luxuskivitelben című műsorban megismert Polgár Tünde fiatalkori testképzavaráról mesélt a követőinek. Az üzletasszony napjainkban is remek formának örvend, de volt egy időszak az életében, amikor viszont drasztikus diétába fogott, hogy megfeleljen saját elvárásainak. Ekkor ugyan ő maga jól érezte magát a bőrében, ám sokaknak úgy tűnhetett, hogy anorexiás.

,,Anorexia-ma lehet, hogy ezt mondanánk erre az állapotomra 1996-ban. Én egyszerûen élveztem, hogy duci lányból vékony lettem végre! Nem tudtam leállni, 44 kilónál koppantam. Boldoggá tett, hogy uralom a testem. Hogy valamit kontrolálok az életemben. Nem volt egészséges. Sem ez, sem a koràbbi 68 kiló. Hosszú utat tettem meg, míg beállít az állandó, 50 kilós súlyom. Évtizedek óta tartom, és ma, 50 évesen továbbra is 50 kiló vagyok. Hogy hogyan tartom a súlyom- errôl szólnak majd holnap Tünde Tippjei! Mindenkinek megvan a maga személyes pokla, csak idôben kell onnan kimászni! Hosszù volt az út a Kanári -szigetektôl Floridáig."

-írta Tünde az Instagram-bejegyzésében.

Most a Mokka műsorában mesélt arról, hogyan sikerült megtartani már hosszú évek óta csodás alakját és sikerült teljes mértékben elfogadnia önmagát. Étkezésével is kapcsolatban is megosztott pár titkot a tévénézőknek, ugyanis elárulta, hogy mindig van a tányérján valamilyen nyers zöldség és sosem fogyaszt kenyérféléket.

Ne hagyd ki!