Samuel L. Jackson ezzel a filmmel Oscar-t érdemelt volna - ifaktor
Samuel L Jackson a ponyvaregény című filmből

Samuel L. Jackson arra készül, hogy átvegye a becsületbeli Oscar-díját a 2022-es a Governors Awards díjátadó ünnepségén.


Samuel L. Jackson nevét meghallva, egyből számos film ugrik be igaz? A világhírű veterán színész most készül átvenni a becsületbeli Oscar-díját, ennek fényében pedig feltárta az igazságot, melyik filmjét gondolja abszolút Oscar-díj győztesnek és beszámolt arról is, hogy ez rosszul érintette őt.

Szerinte a Ponyvaregény egy olyan film volt, amiért minden bizonnyal Oscart érdemelt volna.

„Azért nyerhettem volna egyet.” mondta, mikor akkoriban megtudta, hogy Bugsy című filmet jelölték, őt pedig nem.

„Őket jelölték engem meg nem?”

Szerinte van sok jó színész, aki nyerhetett volna még, de elmondása szerint az Oscar-díj az nem hoz plusz pénzt és nem mutat jól a „csekken”.

„Csupán arról szól, hogy ki tud több feneket leültetni a székbe és sokáig ott tartani, ebben pedig „k*rva jó vagyok.”

tette hozzá Jackson.

A színész azt is elmondta, hogy adniuk kéne a jelenleg legnépszerűbb filmért is egy díjat. Ez pedig szerinte a Pókember: Nincs hazaút, amiért rekordokat döntögető bevételeket hoz és azt adja, amit mindig is vártunk a filmipartól. „Rengeteg embert összehoz egy nagy sötét teremben.”

Szerinte minden film eredeti és az ízléseket nem lehet egységesíteni. Valaki az akciót szereti, valaki a szuperhősöket. Számos ember van, aki rendkívül sikeres karriert tudhat magáénak, még sem tudnak tőle egy sort sem idézni az emberek.

„Én vagyok az az ember, aki hülyeségeket mond és azt pólókra nyomtatják.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!