Egy pszichológus szerint Kulcsár Edina rossz döntést hozott - ifaktor
Kulcsár Edina
Kulcsár Edina bejegyzése, amelyben G.w.M, azaz Varga Márkkal kapcsolatos – minden eddiginél erősebb – szerelmét bejelentette sokaknál váltott ki ellenérzéseket.


A hirtelen jött új szerelem mindenkiben keltett egy olyan érzést, hogy csak Csuti gyors pótlásáról van szó. Most a napnál is világosabb, hogy Edina fülig szerelmes a rapperbe és a rózsaszín ködön kívül nem sokat lát a külvilágból, de Dr. Makai Gábor szakpszichológus szerint ez az állapot nagyon veszélyes.

„Mindegyik félben egy gyászreakciót indíthattak el a történtek. Alapvetően ez egy veszteségélmény, hiszen elveszítjük azt, aki korábban éveken át fontos volt. Nem feltétlenül igaz ugyanis az, hogy a szakító felek már teljesen elhidegültek egymástól, amikor kimondták, hogy vége. Feltételezhető, hogy van egy nagyobb kötődés iránti vágy az egyik fél részéről, neki nyilván nehezebb ezt feldolgozni. Tény és való, hogy senkinek sem könnyű, annak sem, akinek máris lett egy új párja. Ne gondoljuk, hogy annyira jó, hogy valaki azonnal fejest ugrik egy új kapcsolatba, és nem varrja el a régi szálakat mélyebb szinten. Az új kapcsolat minden esetben kétesélyes kapcsolódás. A szerelem, a rózsaszín köd valóban tovább tud lendíteni minket egy fájdalmas szakításon, és kellőképp doppingol minket, de szembe kell néznünk azzal, hogy mi romlott el az előző kapcsolatunkban. Hiszen ugyanazt a működési módot viszem tovább, ha nem tudom, hogy mi volt valójában a gond a múltban. Ezért szoktuk azt mondani, hogy időt kell hagyni magunknak, és sokkal nagyobb tudatossággal kell jelen lenni, mert ha elillan a rózsaszín köd, akkor látják meg a felek igazán, hogy milyen ember is valójában az ő új választottja”

– olvasható a szakember elemzése a ripost.hu-n.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!