Pumped Gabo megint egy amerikai tévéműsorban fog szerepelni - ifaktor
Pumped Gabo egy amerikai tévéműsorban.
Pumped Gabo nem olyan régen szerepelt az amerikai MTV The Challenge című reality-jének 37. évadában. Most újra Amerikába utazik, hogy egy tévéműsorban szerepeljen.


Gabo az Instagram-oldalán elsősorban a jövőre megrendezésre kerülő Balaton Soundról posztolt – amelyen egyébként nagy álma, hogy részt vehessen fellépőként –, de egy apró bejelentést is tartalmaztak a sorai.

A celeb-influenszer nem tagadta, hogy az előző amerikai tévéshowját nagyon élvezte, így nem csoda, hogy a jelek szerint igent mondott egy újabb felkérésre.

„Ez csodálatos gyönyörű lineup nagyon boldog vagyok eddig legjobb!!! A lineup tervezőket csokoltatom! Erről kell szólnia egy fesztiválnak, nem a tiktok zenékről. Idén az egyik legnagyobb álmom hogy én is zenéljek valamelyik stagen, elvileg egy Amerikai tv műsort forgatok ebben az időpontban, de a szívem vágya hogy itt legyek veletek.”

– írta Pumped Gabo az Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!