Pumped Gabo csak így látogathatja meg barátját a börtönben - ifaktor
Pumped Gabo sárga trikóban és cicás sapkában

Aurelio Caversaccio 3 éves börtönbüntetését tölti, ahol Pumped Gabo az egyik a három ember közül, akikkel találkozhat a külvilágból.


Aurelio börtönbe vonulása hatalmas felhajtás közepette történt meg a közelmúltban. Több pletyka is keringett róla, amit most végül barátnője tisztázott. Elmondása szerint nem tartanak nála belső-üregi motozást és nem is fogyott le drasztikusan.

„Bátran kijelenthetem, hogy ez közel sem igaz. Nem tudom, milyen forrásból és milyen kapcsolattartóval beszélhettek, mert én ilyet nem mondtam, az meg biztos, hogy Aurelio csak velem beszél."

Ugyanakkor Aurelio elmondása szerint minden idejét a börtönben jó dolgokra használja és életrajzi könyvének írása mellett, rengeteget olvas. Ugyanakkor a külvilággal három emberen keresztül tartja a kapcsolatot, akiket a bevonulásakor volt köteles megnevezni.

Ez a három ember nem más, mint barátnője Edit, édesanyja és barátja Pumped Gabo. Ennél fogva a híres influenszer többször is járhat majd a beszélőre barátjához, akit emberrablás vádjával csuktak rácsok mögé.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!