Pumped Gabo elkészítette élete első TikTok-videóját - ifaktor
Pumped Gabo egy tóban áll

A közkedvelt tévé és Instagram-sztár legutóbbi posztjában osztja meg velünk, hogy elkészítette élete első TikTok videóját, ám az élmény, amiről a videó szólt nem volt éppen a legkellemesebb.


Gabo a felvételen egy magas sziklaszirtről veti bele magát egy tóba. Láthatóan izgatott is az ugrás miatt. Amikor azonban kifelé jött a vízből, már erősen bicegett.

A lábába egy kisméretű kavics fúródott, ami miatt huzamosan elég nehezen tudott csak lábra állni. Megjegyzi, hogy a sérülést ugyan nem a legmegfelelőbben fertőtlenítette. Ezt meg is mutatja, ahogy éppen egy köztéri csap alá tartja oda a lábát.

A sérülés okozta fájdalom egy nap után sem enyhült a fiú talpában, ezért kénytelen volt kórházba menni, ahol mondanunk sem kell, érdekes élményeket szerezett ellátóinak: az utolsó jelenetben Gabot egy kórházi asztalon feküdve láthatjuk.

Az orvosa láthatóan megpróbál instrukciókat adni neki és nyugtatni őt, de a fiú végül elrikkantja magát:

„A *urva életbe!"

Erre már a doki is csak azt tudta mondani, hogy legyen kedves moderálni magát.

Későbbi sztorijában a fiú megjegyezte, hogy a TikTok-videót két teljes napba telt, hogy össze tudja vágni, ez láthatóan idegesítette.

Következő történetében és posztjában már bulizni láthatjuk egy nagy társaságban, csodaszép lányokkal körülvéve. Így vélhetőleg a sérülése is lényegesen javulhatott és a lábadozást is jobba tűrhette.

Reméljük Gabo a következő TikTok videójában már nem fog nagyobb bajba kerülni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!