Pumped Gabo felidézte iskolás éveit Instagram-bejegyzésében - ifaktor
Pumped Gabo egy konyhában áll

Pumped Gabonak sok iskolás emléket hozott vissza, ahogy figyelte az évnyitókat.


A közkedvelt tévé sztár és testépítőt egyik legújabb posztjában még igencsak pelyhedző állal láthatjuk. Így idézi fel korábbi énjét, aki már akkoriban is sokkal jobban szerette az edzőpadot, semmint az iskolait koptatni:

„Sok emlék jön vissza, hogy most látom az utcán az évnyitóról hazatartó diákokat, amikor másodjára jártam a 9. osztályt akkoriban kezdtem el edzeni, volt, hogy az első két órát skippeltem és kondi szolit nyomtam helyette, sokkal jobb kedvem volt tőle! És ha jó a kedve az embernek szebbnek látja a világot, jobb minden! 😊 Ez 2013."

A komment szekcióban született egy pár érdekes darab:

,,Nade a Thalesz-tételt, amit mindennap használunk, azt tudod e Gabo??? Mikor született Kölcsey Ferenc?? Kérlek számolj be ezekről a létfontosságú kérdésekről."
,,És ki a f*szt érdekli Kölcsey Ferenc? Esetleg a Nade a Thalesz? Egy kockát biztosan meghódítasz vele. Neki ez volt az álma teljesült is. A tiéd teljesült mert tudod Kölcsey Ferencet, hogy mikor született?"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!