Pumped Gabo a saját módszereivel üzen a magyar népnek - ifaktor
Pumped Gabo csíkos ingben napszemüveggel a kezében pózol

Pumped Gabo szerint „Orbán Viktor fain” és jól teszi, hogy kimarad a háborúból.


Pumped Gabo legutóbbi tüntetése és a velejáró meztelenkedése, egy igazi mémmé formálódott. A sok cikizős kép mellett, született azért egy olyan is, amit nem tudni, hogy ő, vagy más készített, mindenesetre a háború ellen szól.

Gabo így próbálja meg felhívni a figyelmet, hogy amiben csak lehet támogassuk az ukránokat és küldjünk nekik élelmet, gyógyszereket, ne pedig fegyvereket.

„Elnökünk, Orbán Viktor fain! Nem akar csatlakozni, nem küld katonákat a határhoz, Sajnos a Németek, Hollandok, Olaszok nem bírnak magukkal, fegyvereket küldenek az Ukránoknak ami nagyobb fenyegetettséget eredményez egész Európára!”

Pumped Gabo úgy véli, hogy ezt a csatát az ukránoknak és az oroszoknak kell lemeccselniük, ezért ezzel az üzenettel szólt a magyarokhoz: „támogassuk az Ukránokat élelemmel, gyógyszerekkel, menedékkel, ne fegyverekkel”!

Majd jogosan tette fel a kérdést, hogy inkább fesztiváloznál, vagy egy lövészárokban kuksolnál?

„Hol akarsz lenni idén nyáron ? Egy vidám helyen a barátaiddal, boldogan vagy egy lövészárokban reménytelenül, kiszolgáltatva mindennek? Nagyon nem jó ami most zajlik”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!