Pumped Gabo elképesztően sikeres új szakmájában - ifaktor
Pumped Gabo egy tóban áll
Pumped Gabo elkészítette élete első TikTok-videóját
Instagram/@pumped_gabo

Pumped Gabo elképesztően sikeres új szakmájában

Pumped Gabo az utóbbi időben egy új területen is kipróbálta magát és hatalmas népszerűségnek örvend rajongói körében.


A népszerű reality hős, Pumped Gabo egy ideje lemezlovasként is tevékenykedik. Folyamatosan vannak fellépései a belvárosban és ezek többnyire telt házas események. Magyar is külföldi rajongó is odavannak Gabo zenéjéért.

Úgy látszik, a fiatal fiú igazán tehetséges, ugyanis hatalmas sikert arat. Gabo többször hangoztatta már az Instagram-oldalán, hogy igyekszik sokat tanulni, mind a hazai, mind pedig a külföldi kollégáitól is. Többször járt már az aktív éjszakai életről ismert, Ibizán és több tippet és technikát is ellesett már az ottani fellepőktől.

,,Nem találok szavakat ♥️ Nagyon sokat kaptam fiatalabb koromban a Balaton Soundtól, szerintem emlékeztek. 🥺😁 Meghatározta az életemet. Azóta megjártam még pár bulit, fesztivált, és mindig megérte szétcsapni magam.😌 Amikor ott állsz a mainstage előtt, az arénában, átjár a zene, felhőtlenül boldog vagy és semmi nem számít csak a pillanat... csodálatos, szerintem a legjobb dolog a világon. Ezt az érzést, szeretetet próbálom visszaadni a zenével. ♥️"

-írta Instagram-bejegyzésében Gabo.


Ne hagyd ki!