Pumped Gabo ismét meztelenül tüntet - ifaktor
Pumped Gabo kék trikóban áll az edzőteremben

Korábban már írtunk róla, hogy a népszerű influenszer, Pumped Gabo ledobta a textilt és csupán egy karton lappal a kezében tüntetett a klímaváltozás ellen. Most ismét ezt tette, csak a plakátot cserélte le.


Gabo korábban már bizonyította, hogy beleáll fontos ügyekbe és influálja követőit a nemes cél elérése érdekében. Most az orosz-ukrán háború ellen tüntetett.

Úgy tűnik, hogy az influenszert a háború gondolata rettentően megrázta és fél. Jelenleg az ellen tüntet, hogy Európa fegyvereket küld Ukrajnának a háborúba, ami szerinte komoly következményekkel járhat. Ezért arra kér mindenkit, hogy fegyverek helyett inkább élelemmel támogassuk őket.

,,Hol akarsz lenni idén nyáron ? Egy vidám helyen a barátaiddal, boldogan 🌞 vagy egy lövészárokban reménytelenül, kiszolgáltatva mindennek? Nagyon nem jó ami most zajlik. Döntéseket hoznak a fejünk fölött a MI SORSUNKRÓL? Ha itt elméregesedik a helyzet és becsatlakozik a Nato, lehetséges hogy nekünk (is) kell harcolni, élni, halni. Nagyon szürrealisztikusan hangzik, de megtörténhet. Elnökünk, Orbán Viktor fain! Nem akar csatlakozni, nem küld katonákat a határhoz, Sajnos a Németek, Hollandok, Olaszok nem bírnak magukkal, fegyvereket küldenek az Ukránoknak ami nagyobb fenyegetettséget eredményez egész Európára! EZT A HÁBORÚT AZ UKRÁNOKNAK ÉS AZ OROSZOKNAK KELL LEJÁTSZANIUK MAGUK KÖZÖTT. Támogassuk az Ukránokat élelemmel, gyógyszerekkel, menedékkel, ne fegyverekkel"

- írta Gabo közösségi oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!