Pumped Gabo ingyen ad tanácsot kezdő kondisoknak - ifaktor
Pumped Gabó ingben egy liftben szelfizik
Pumped Gabó tanácsokat osztogatott – Kabát Peti rögtön beoltotta
Instagram/@pumped_gabo

Pumped Gabo ingyen ad tanácsot kezdő kondisoknak

Pumped Gabo igen fontos eseményre készül már egy jó ideje, ez pedig a Balaton Sound. A testépítő most elárulta, mi a titka annak, hogy testileg és lelkileg tökéletes formába hozza magát a zenei fesztiválra.


Pumped Gabo mindig is sokszor hangoztatta, mennyire fontos szerepet tölt be az életébe a Balaton Sound. Már egy ideje készül a nyári fesztiválra, mind lelkileg és testileg egyaránt. Különösen fontos számára az idei alkalom, ugyanis most nem csak bulizó fiatal, de fellépő is lesz egyben.

Gabo most Instagram-bejegyzésében mutatta meg már kidolgozott, izmos felsőtestét, továbbá pár tanáccsal is ellátta a követőit. A fiatal lemezlovas leírta a Balaton Soundra való készülődés tökéletes receptjét.

,,Gettin’ ready for Sound baby☺️ Szellemileg meg kellett érjek hogy rájöjjek, a “kigyurjuk magunkat a Soundra” sokkal több amint aminek tűnik. Valójában egy nagyon mély spirituális létezés mely szinkronba hozza a testet és szellemet. A cél maga az út, amelyben folyamatos beteljesedést érezhetünk🙏🏽♥️Az ember létezését egy magasabb szintre emeli, ha helyesen végzik. A tökéletes recept, amit évek alatt fejlesztettem ki, most ingyen leírom mert ilyen fain vagyok: legalább heti 5 kondi. Heti 3 szoli mélybarnító 9,12 perc. Zene edzés közben hardstyle, trance 🔊Heti 3 szauna. 👑🤝”

-írta Gábor az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!