Pumped Gabo Travis Scottot okolja 8 ember haláláért - ifaktor
Pumped Gabo csíkos ingben áll, napszemüveget fog a kezében

Travis Scott Astroworld-fesztiválja tragédiába fulladt és valószínűleg soha, senki se fogja elfelejteni. Pumped Gabo az emberek haláláért Travis Scottot, az amerikai rappert okolja.


Az amerikai rapper koncertje véres tragédiába torkollott, amit még messziről is nehéz felfognunk és feldolgoznunk. Gabo kemény véleményét az esetről Instagram-oldalán fogalmazta meg és egyértelműen Travist okolja a történtekért.

„A fesztivál amit senki nem fog elfelejteni. 😪 Travis Scott Astroworld fesztiválja. Nagyon zaklatott állapotban írom ezt a posztot, nehéz most írni de úgy érzem muszáj, ugyanis 8 ember meghalt"

- kezdte bejegyzését Gabo, majd így folytatta:

„Lemész a barátaiddal fesztiválozni, egy szép időt akarsz eltölteni, és meghalsz. Tragikus. Tegnap egész éjjel néztem és olvastam az emberek posztjait, tweetjeit, tiktokjait. Sold out. Káosz, akkora a tömeg hogy az emberek nem tudnak mozdulni, kétségbeesetten segítségért kiabálnak, nem kapnak levegőt, Travis hallotta, látta a történteket, a tömegből halott testeket emeltek ki, emberek probáltak újraéleszteni embereket, de ő folytatta, tovább énekelt, ami még nagyobb káoszhoz, és emberek halálához vezetett. Travis Scott a színpadról és a figyelemmel 100x jobban tudta volna kontrollálni az eseményeket, mint az a kevés biztonsági, ami erre a tömegre jutott, de ő nem állt meg. Sokan azt mondják olyan volt ez, mint egy koncert a pokolban. Lapozzatok a 7. videóhoz, ez a Travis előtti intro, azok a színek, effektek, dallamok, tényleg mint a pokol. Ami nagyon durva mert állítólag Travis nyíltan sátánista, és Kris Janner, Travis anyósa aznap ünnepelte a 66. szülinapját. Sokan azt írják az egész olyan volt mint egy ördögi rituálé. El is hiszem hogy az volt. 8.- kép >>see you on the other side<< azt jelenti, találkozunk a túloldalon. Nagyon para ez a dolog nagyon para. Sötét energiája van ennek. Szomorú vagyok és mérges"

- olvasható Gabo bejegyzése végén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!