Pumped Gabo: Vadászkiállítás helyett, állatokat simogattunk - ifaktor

Korábban már írtunk róla, hogy a népszerű televíziós sztár, Pumped Gabo a szívén viseli környezetünk és az állatok sorsát. Így nem meglepő, hogy a vadászkiállítás mélységesen felháborította.


Gabo már több mint egy éve gyarapítja a Greenpeace-aktivisták táborát. Instagram-oldalán elmesélte, hogy a hétvégén a számára felháborító vadászkiállítással ellentétben, ő élő állatokat simogatott a Noel Tanyán.

„A héten volt a Vadászati kiállítás ahol halott, kitömött állatokat lehetett nézegetni, 😔 úgy, hogy közben rengeteg állatfaj a kihalás küszöbén"

- kezdte bejegyzésében Gabo, amit így folytatott:

„Értem én hogy a vadászat kultúrája, történelme stb de az mikor volt már teso, több száz éve és az előtt! Engedjük el! 🤷🏽♂️ Mi inkább elmentünk állatokat etetni, simogatni, és hülye hangon beszéltünk hozzájuk, ez jó volt! Vissza a kiállításra: 70 milliárdba került!! 70 milliárdból milyen Budapest parádét lehetne csinálni??? 🤪😍 Egy heteset nagy fellépőkkel. Arra el is menne mindenki, nem úgy mint erre a sz*r kiállításra, ami full veszteséges lett"

- írta dühösen közösségi oldalán a média szereplő.

Gabo több képet és videót is megosztott, amiket lapozva láthatsz. A vadászkiállításról is láthatunk képeket Gabo Instagram-oldalán a kitömött állatokról.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!