Pumped Gabo: Vadászkiállítás helyett, állatokat simogattunk - ifaktor
Pumped Gabo rózsás ingbe támaszkodik egy autónak

Korábban már írtunk róla, hogy a népszerű televíziós sztár, Pumped Gabo a szívén viseli környezetünk és az állatok sorsát. Így nem meglepő, hogy a vadászkiállítás mélységesen felháborította.


Gabo már több mint egy éve gyarapítja a Greenpeace-aktivisták táborát. Instagram-oldalán elmesélte, hogy a hétvégén a számára felháborító vadászkiállítással ellentétben, ő élő állatokat simogatott a Noel Tanyán.

„A héten volt a Vadászati kiállítás ahol halott, kitömött állatokat lehetett nézegetni, 😔 úgy, hogy közben rengeteg állatfaj a kihalás küszöbén"

- kezdte bejegyzésében Gabo, amit így folytatott:

„Értem én hogy a vadászat kultúrája, történelme stb de az mikor volt már teso, több száz éve és az előtt! Engedjük el! 🤷🏽♂️ Mi inkább elmentünk állatokat etetni, simogatni, és hülye hangon beszéltünk hozzájuk, ez jó volt! Vissza a kiállításra: 70 milliárdba került!! 70 milliárdból milyen Budapest parádét lehetne csinálni??? 🤪😍 Egy heteset nagy fellépőkkel. Arra el is menne mindenki, nem úgy mint erre a sz*r kiállításra, ami full veszteséges lett"

- írta dühösen közösségi oldalán a média szereplő.

Gabo több képet és videót is megosztott, amiket lapozva láthatsz. A vadászkiállításról is láthatunk képeket Gabo Instagram-oldalán a kitömött állatokról.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!