Pumped Gabo életének munkája, bölcsességei egy interjúban - ifaktor
Pumped Gabo trikóban feszít

Tatár Csilla YouTube-videójában szerepelt Pumped Gabo, ahol többek között arra is választ kapunk, hogy miből él és ezt vajon munkának tekint-e?


Pumped Gabo neve szinte egész Magyarország számára ismert lehet. A fiatal influenszert még 2015-ben ismerhette meg világ, leginkább furcsa táncáról, amit akkor azonnal felkapott az internet és a tv is. Számos felkérése lett különböző műsorokba és videókba. Ekkor kezdődött el saját brandjének építése, aminek eredményeképp mostanra 160 ezer követője van Instagramon és számos TV-s megjelenése is.

Ennek fényében Gabo most Tatár Csilla YouTube-oldalán kapott lehetőséget, hogy egy 34 perces mélyinterjúban elmondja, hogy miből él, mit szeret csinálni és hallhatunk tőle bölcs élettanácsokat is.

Természetesen nem is Gaboról lenne szó, ha az interjú végén nem felejtette volna el Csilla nevét. Ezt a kínos szitut azonban sikerült mesterien megoldania.

A fitneszinfluenszer nem rendelkezik érettségivel és nem is igazán hatja meg a kulturált viselkedés etikettje, azonban mégis sok ezren követik és szerinte az az élet, ha azt csinálod amit szeretsz.

Aki nem szeretné megnézni az interjút, annak röviden összefoglaljuk Gabo válaszát:

"Én gyúrok, szolizok és fodrászhoz járok. Abból finanszírozom, hogy felteszem az Instagramra, az emberek jól szórakoznak rajta, vásárolják a dolgokat, amiket megveszek, ebből. Én igazából egy percet nem dolgozok, csak hobbinak élek. Ez az élet értelme, hogy jól legyél, jól érezd magad minden nap."

Gyerekként mindig arról álmodozott, hogy nagy sztár lesz és valahol legbelül tudta is ezt, ezért elmondása alapján saját maga tanult meg angolul olyan szinten, hogy az MTV egyik reality-műsorában is szerepelhetett, mely a „The Challenge” nevet kapta.

Instagram / @challengemtv

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!