Puskás-Dallos Bogi: Én még soha… - ifaktor
Dallos Bogi pulóverben egy teás flakont fog a kezében

Ebben a játékban arra voltak kíváncsiak, hogy mi az a dolog, amit Puskás-Dallos Bogi még soha nem csinált életében.


A TV2-ben egy rendkívül érdekes riport kerekedett ki Puskás-Dallos Bogival, aki Budavári Fülöpnek árulta el, hogy mi is az a dolog amit férje, Puskás Peti előtt soha nem csinált még.

Az énekesnő elmondása szerint a randik terén nem volt semmilyen tapasztalata azelőtt, hogy férjére rátalált volna. Talán egyszer ha volt életében, hogy elhívta valaki vacsorázni, de a randi szót sem szereti, hiszen hallatán egyből feszélyezve érzi magát.

"Szerintem én úgy igazán nem is randiztam... Mármint a férjemmel igen, de az ismerkedési időszak kimaradt, valahogy mindig a barátságokból alakultak ki ezek a dolgok. Nagyon ritkán fordult elő, hogy egy fiú írt nekem, hogy akkor elvihetlek-e vacsorázni, vagy ez a klasszikus randihelyzet. Bevallom, nem is szeretem a randi fogalmát, mert kicsit feszélyezetté teszi az embert. Én mindig abban hittem, hogy egyszer csak ez úgy kialakul. Minél többet akartok találkozni, elkezdtek programozni és összeházasodtok a végén."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!