Puskás Peti nem érti, hogy Laci miért szidta ennyire Kamit - ifaktor
Ferenczi Kamilla az X-Faktorban.
Az X-Faktor mentora, Puskás Peti a közösségi oldalán írta ki magából a hétvége történéseit, amelyet még mindig nem igazán ért.


Az X-Faktor mentorai talán soha ezelőtt nem voltak ilyen kritikusak, mint most, azonban Puskás Peti szerint Gáspár Laci átesett a ló túloldalára.

Ferenczi Kamilla a zenetörténelem egyik legnehezebb dalát választotta Puskás Petivel, miután úgy döntöttek, hogy Whitney Houston dalát viszik színpadra. Mivel Gáspár Lacihoz egyik kedvenc daláról volt szó, ezért kőkeményen fogalmazta meg véleményét a produkcióról.

Laci nem vitatja, szerinte szép hangja van a versenyzőnek, tud énekelni, de ezt most nem tudta elénekelni.

„Ez konkrétan szerintem ízléstelenül volt elénekelve. Túl erősen, túl akaratosan volt elénekelve.”

– mondta Laci.

Puskás Peti hitetlenkedve hallgatta mentortársa szavait, és úgy tűnik, azóta sem sikerült felocsúdnia a történtekből.

„Akárhányszor is hallgatom végig Kamilla produkcióját, még mindig nem értem azt a kirohanást ellene, amit hétvégén kapott... igen, neki nincsenek milliós nézettségű klipjei (még), hatalmas követő tábora ( még) , akikben lehet bízni, hogy majd úgy is továbbjuttatják, hanem minden egyes este meg kell küzdenie a sikerért. És így is tesz... és bármennyire is próbálja a versenyhelyzet által okozott harc elkenni a lényeget, ő már akkor is bizonyította, hogy az elmúlt 10 évad egyik legjobb énekese. Küzdünk tovább ezen a héten is, mert ott a helyed a végén Kamillám!”

– írta Peti az Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!