Puskás Peti: ,,Ha nem fékezek be, hívhattam volna a mentőt.” - ifaktor
Puskás Peti.
Puskás Peti lehangoló tanulságot vont le a Facebook-oldalán
Instagram/@apuskaspeti

Puskás Peti a biciklisekről: ,,Ha nem fékezek be, hívhattam volna a mentőt.”

Puskás Peti kiakadt a biciklisekre, ugyanis az énekes szerint hiába vannak hasznos, új szabályok a közlekedéssel kapcsolatban, ha a társadalom modora nem megfelelő.


Puskás Peti legújabb Instagram-bejegyzésében árulta el véleményét a budapesti biciklisekkel kapcsolatban. Az énekes nagyon örül neki, hogy egyre több alternatív közlekedési lehetőség adódik a városban. Saját tapasztalatait is megosztotta ezzel kapcsolatban, miszerint, amikor 22 évvel ezelőtt elkezdett biciklizni Budapesten, akkor sokkal veszélyesebb volt a közlekedés, mint most. Továbbá egy komolyabb balesete is volt akkoriban, amely végett a sürgősségire kellett őt szállítani.

Az énekes azt is elárulta, hogy az elmúlt napokban ő is összetűzésbe keveredett a biciklisekkel. Peti szerint hiába halad jó irányba Budapest a kerékpáros fejlesztésekben, hogyha az emberek modora még nem ért meg ahhoz.

,,Ezt azért írom, mert az elmúlt két napban két biciklis és egy rolleres jött az autóm elé fékezés nélkül, nem hogy szabálytalanul, de olyan váratlan helyről az úton, amire nincs is szabály, ebből egyszer azt a választ kaptam, hogy f*szt dudálsz, a másiknál meg egy középső ujjat. Elárulom kedves biciklis társam, hogy az Andrássy szervíz úton mindenhol elsőbbségadás kötelező tábla van.
Nem tudom mi történt az emberekkel, hogy a bocsánatkérő kézfeltartás helyett, inkább jobb elküldeni a másikat, úgy hogyha nem fékezek be, hívhattam volna a mentőt.
Mindenki hibázik az utakon, ez természetes. De ezt azért is éreztem, hogy kiírjam magamból, mert pár hete láthattam a saját szememmel, hogy újraélesztenek a mentők egy rollerest az Astorián. Budapest jó irányba halad kerékpáros fejlesztésekben. Már csak kultúrában kellene felnőni hozzá."

-írta Instagram-bejegyzésében Peti.


Ne hagyd ki!