Puskás Peti beszédében a nézőknek nem mondott köszönetet​ - ifaktor
Puskás Peti az X-Faktor mentoraként.
A Televíziós Újságírók Díja gálán Puskás Petit is díjazták, méghozzá a „Legjobb szakmai zsűri” díjjal, amelyet természetesen az X-Faktorban betöltött mentori pozíciójával érdemelt ki.


Az X-Faktor mentora a gálán beszédet is mondott miután átvette a díjat. Tőle megszokott módon humorosan vette át a szót, majd komolyabbra fordult a beszéd, amikor kifejezte háláját az őt támogatóknak.

Peti megköszönte az elismerést a gála szervezőinek, csatornájának, az RTL Klubnak, családjának, az X-Faktor stábjának, valamint természetesen feleségének, Dallos-Puskás Boginak.

Egy dolgot azonban elfelejtett: meghálálni az évek óta tartó figyelmet az X-Faktor nézőinek, valamint saját rajongóinak. Ezt azonban a köszönővideója mellé csatolt néhány sorban pótolt az Instagram-oldalán.

„Ugyan a videóban megköszönöm sokaknak, de legfőképpen hálás vagyok nektek, hogy ennyien kíváncsiak vagytok az X-faktorra most már több mint 10 éve és hogy ennyi remek fiatalnak lehetek a mentora most már 5 évada,akik közül sokakat öröm nézni,milyen sikerekkel folytatják pályájukat. Nem utolsó sorban pedig büszke vagyok, hogy én is csatlakozhattam Lacihoz és Alexhez, akik már elnyerték ezt a díjat. Rengeteget feszülünk össze egy-egy évadban, de csak azért, mert szenvedélyesen szeretjük a műsorunkat!”

– írta Puskás.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!