Műteni kellett Puskás Petiék kiskutyáját - ifaktor
Puskás Peti és Dallos Bogi az új otthonukban
A Puskás-Dallos házaspár megmutatta új otthonát
Instagram/ @dallosbogi

Műteni kellett Puskás Petiék kiskutyáját

Puskás-Dallos Peti és felesége, Bogi ismét megmutatták kiskutyájukat a követőiknek, azonban azt is elárulták, hogy Mimónak egy műtéten kellett átesnie.


Puskás-Dallos Peti és felesége Dallos-Puskás Bogi már korábban is voltak ideiglenes befogadó szülök. Több kiskutya is megfordult már az otthonukban egy rövid időre, de akkor került véglegesen hozzájuk Mimó, amikor úgy érezték készen álltak arra, hogy gazdik legyenek.

Mimó már több, mint kilenc hónapos és az énekespár rajongói odavannak érte. Bogi és Peti gyakran osztanak meg fotókat a kis kedvencükről, az Instagram-oldalukon. Megmutatják a követőknek, hogyan nevelik Mimót, vagy éppen azokat a pillanatokat, amikor kis kedvencük bebújik hozzájuk az ágyba.

Azonban Bogi legutóbbi Instagram-bejegyzése alaposan megijesztette a követőit. Ugyanis az énekesnő Petiről és Mimóról posztolt egy fotót, viszont a kiskutya fején egy tölcsért láthatunk. Ezután Peti is közzétett egy videót kis kedvencükről, ahol a követők azonnal megkérdezték mi történt Mimóval. De Bogi mindenkit megnyugtatott, hogy csupán arról van szó, hogy kis kutyájukat ivartalanították, ezért került sor a műtétre, de Mimó már teljesen jól van.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!