Nyerő Páros: Puzsér Róbert porig alázta Kulcsár Edina férjét - ifaktor
Nyerő Páros: Csuti és Edina
Nyolc napja tart az RTL Klub celeb reality showja, a Nyerő Páros, ahol 8 híresség versenyez párjával a főnyereményért. Amióta a műsor elkezdődött, nincs olyan nap, hogy ne Kulcsár Edina és férje Csuti legyen a reflektorfényben, ugyanis felszínes viselkedésükkel kivívták a legtöbb pár ellenszenvét.


A műsorban történő szereplésük azért olyan meglepő, mert Kulcsár Edina és Csuti nem rég másodfokon pert nyertek Tibiatya ellen, aki több bejegyzésében is támadta őket korábban, azonban a bírósági ítélet szerint jogtalanul, mivel Kulcsár Edina és férje nem számít közszereplőnek, holott mindketten több százezres követőtáborral rendelkeznek a legnagyobb közösségi média oldalakon. A műsornak köszönhetően pedig most naponta több millió ember követi az életüket a tévéképernyőkön.

Puzsér Róbert Nyerő Párosról szóló kritikája ezt a visszásságot dolgozza fel, azonban teljesen kihegyezve a páros férfi tagjára, akit elméletben nem is illethetne negatív kritikával - amit többször is jelez. Puzsér szerint Csuti rosszabb bármelyik valóság show sztárnál, mert ők legalább köztudottan ostobák. A pofátlannak, nagyképűnek és agresszívnek nevezett férfi, üzletember szerinte hisztériás rohamot kapott, mikor a tévé képernyőjén Edina büszkén vállalta, hogy ő tette híressé, bár látszik, hogy szomjazik a hírnévre, amiért cserébe bárkin átgázol.

Puzsér arra is kiakadt, hogy rá nem sokkal arról vallott, hogy a házassága teljesen megromlott feleségével és a kapcsolatukat jöttek megmenteni a Nyerő Párosba. A kérdés csak az a kritikus szerint, hogy miért a nyilvános szereplést gondolják gyógyírnek a kapcsolatukra, mikor éppen ez volt az fő dolog, ami megmérgezte azt. Puzsér Róbert tehát ilyen és ehhez hasonló kérdéseket boncolgat az Indexnek írt véleménycikkében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!