Puzsér Róbert földbe döngölte Friderikusz Sándort - ifaktor
Friderikusz Sándor podcast felvétel.
Puzsér Róbert ismét az Indexnek írt véleménycikket, amelyben ezúttal az újságíróként és műsorvezetőként ismert, Friderikusz Sándorral kapcsolatban osztotta meg kendőzetlen véleményét.


Friderikusz hosszú idő után az RTL Klubbon tért vissza a képernyőre az Életünk története című műsorral. Párhuzamosan ezzel saját podcastet is indított a legnagyobb videómegosztón, a YouTube-on, amelyet saját pénzéből indított el és kifejezetten sikeresnek mondható (Frei Tamással készített interjúja példának okáért túllépte az 1,2 milliós megtekintést – a szerk.).

A mindig precíz és kimért újságíró szerint előbb két tartalom – de főleg a podcast – a bizonyítja, hogy van még kereslet Magyarországon a minőségi, komoly tartalomra.

Puzsér Róbert azonban kicsit máshogy látja mindezt, hiszen legújabb elemzésében a kritikus cseppet sem igyekezett pozitív képet festeni Friderikuszról, aki szerinte rossz ízlésével éveken át sújtotta a médiát.

A kritikus azt is felhánytorgatja a műsorvezetőnek, hogy hazugságspirálba keveredett amikor úgy nyilatkozott, hogy sajtósa igazgatja az ügyeit.

„Csakhogy Friderikusz Sándor ma már korántsem olyan nagy ember – így derült ki, hogy a sajtósa egyáltalán nem is létezik, ő pedig önérzetes videoüzenetben védte meg a jogát ahhoz, hogy sajtósa legyen, továbbá ahhoz, hogy ne legyen sajtósa."

– írta Puzsér, majd folytatta.

„A hírhedt kultúrbűnöző üzenetében elismételte a nem létező sajtósa által korábban előadott tenyérbemászó butaságot, amely szerint a magyaroknak sajnálniuk kéne őt, amiért nem kevesebb mint huszonötmillió forintot invesztált a stúdiójába, de nem kap elég szponzorpénzt, és hiába koldul, nincs elég támogatója, a YouTube meg csak nem fizet olyan busásan, mint amihez ő hozzászokott a köztévében, ahonnan talicskával tolta haza a pénzt – amint azzal önfeledtebb pillanataiban elhenceg."

– világított rá Puzsér arra, hogy Friderikusz néhány hete anyagi segítséget kért a podcast műsorát rendszeresen nézőktől, hogy továbbra is biztosítottak legyenek a videók, hiszen mindeddig saját zsebből – és néhány szponzor segítségével – finanszírozták azt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!