Puzsér Róbert nem érti, Kiss Ádám miért lesz műsorvezető - ifaktor
Puzsér Róbert és Kiss Ádám

Sokan meglepődve fogadták a hírt, miszerint Kiss Ádám fogja átvenni Kovács Áron műsorvezetői szerepét az Észbontók című műsorban. A népszerű kritikusnak, Puzsér Róbertnek is volt ehhez egy-két szava.


Puzsér Róbert legújabb, kiszemeltje nem más volt, mint Kiss Ádám és a kritikus a tőle megszokott stílusban mondta el a véleményét a fiatal humoristáról. Róbert cikkének oka elsősorban a hír, miszerint Kiss Ádám műsorvezetői babérokra tőr. Az Észbontók című műsorban fogja átvenni Kovács Áron szerepét.

Róbert pedig kemény kritikát fogalmazott meg ezzel kapcsolatban, miszerint teljesen érthetetlennek tartja, hogy a humorista ilyen műsorokban is részt vegyen. Továbbá úgy érzi Kiss Ádám nem foglalkozik eleget a karrierjével és ez az új terület, amin kipróbálja magát, abszolút nem neki való.

,,BÁR A JELLEGTELEN ÉS TARTALMATLAN ARCOSKODÁST SZÜNTELEN OVÁCIÓ KÍSÉRTE, HISZ KISS ÁDÁM JÓKÉPŰ, FIATAL, GAZDAG, SIKERES ÉS OLYKOR MÉG HUMOROS IS VOLT, AZ ÉVEK SORÁN ELFOGYOTT KÖRÜLÖTTE AZ A VÁRAKOZÁS, AMELY NYILVÁN SOHA NEM IS VOLT INDOKOLT.”

-írta Puzsér Róbert.

Ezután pedig az újságíró az Észbontók című televíziós műsorról is elárulta a véleményét, miszerint nehezen találni igénytelenebb műsort annál:

,,FENNHÉJÁZÓAN ALÁZZÁK A PROLIKAT MEG A PARASZTOKAT NÉZŐK TÖMEGÉNEK SZÍNE ELŐTT – AZOKAT KEZELIK LE PÖFFESZKEDŐ LENÉZÉSSEL, AKIK FELMOSSÁK UTÁNUK A MCDONALD’S VÉCÉJÉT”

Puzsér Róbert teljes cikkét ide kattintva tudjátok megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!