Majka nyílt levélben esett neki Puzsér Róbertnek - ifaktor
Puzsér Róbert és Majka

Majka erős kritikát írt egy nyílt levél formájában Puzsér Róbertnek, aki válaszára valószínűleg nem kell sokat várnunk a jövőben az Index oldalán.


Korábban is írtunk már róla, hogy Puzsér Róbert előszeretettel mondja el a véleményét bizonyos médiaszereplőkkel kapcsolatban. Előző írásaiban Tóth Gabi és Puskás-Dallos Peti került a célkeresztbe.

Most, azonban - ahogy mondani szokták – akasztják a hóhért, ugyanis Majka fogalmazott meg nyílt levélben kritikát a kritikusról. A rapper írásában felfedezhető stílus erős hasonlóságot mutat Puzsér Róbertével, amely bizonyos szintén egyfajta fricskának tudható be, hiszen eddig távolt állt Majkától az ilyesfajta megnyilvánulás.

A népszerű énekes Puzsér Róbertet, mint személyt támadja és kritikájának fontosságát, mert úgy gondolja, amit a kritikus megnyilvánulásai során elmond, azok csupán személyes véleménye nem pedig érdemi teljesítmény.

,,Én egyáltalán nem kérdőjelezem meg a kritikusi munka létjogosultságát, hiszen lehet építő jellegű, és eshet jól is valakinek, ha számára hízelgő, de valójában az előadó-művészet szemszögéből nézve inkább tűnik egy szimpátián alapuló véleménynek, mint bármiféle értékkel párosuló teljesítménynek.”

-írta Majka a cikkében.

A véleménycikk érdekessége, hogy a kritikus személyiségének gyalázása sokkal nagyobb teret kap, mint Puzsér Róbert kiritkáinak megcáfolása. Továbbá Majka igyekszik Róbert célközönségét és olvasóit is ellene fordítani, azzal az érvvel, hogy valójában őket degradálja a kritikus az írásaiban, mert nézik az aktuálisan elemzett műsort.

Majka teljes véleménycikkét ide kattintva tudjátok megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!