Puzsér Róbert Puskás Petiről:,,Gátlástalanul nyomuló kölyök" - ifaktor
Puzsér Róbert és Puskás-Dallos Peti

Puzsér Róbert az Indexnél írt legújabb kritikájának elszenvedője nem más, mint Puskás-Dallos Peti volt. A kritikus saját stílusához hűen nem kímélte az énekest a véleményétől.


Korábban már megírtuk, mi Puzsér Róbert véleménye Tóth Gabiról, ezúttal a kritikus egy újabb hazai énekesre fordította figyelmét. Legújabb cikkének alanya Puskás-Dallos Peti, akiről Róbert kendőzetlenül elmondta a véleményét.

Puzsér Róbert legfőbb kritikája az énekes felé, Peti személyiségének a hiánya. Továbbá a kritikus felemlegeti azt az ikonikus jelenetet a Nyerő Páros című műsorban, amikor Peti egy ország előtt vállalta fel, hogy bizony már több, mint ötszáz nővel bújt ágyba. Mindent a – későbbiekben – felesége előtt.

,,ez a kölyök a szégyenérzet legcsekélyebb jele nélkül fekszik fel a mentorasztalra, hogy minden rendelkezésére álló eszközzel aláássa az X-Faktor című sztárgyár-reality maradék presztízsét; ez a kölyök válaszul arra a tűpontos diagnózisra, hogy nincs személyisége, annyit bír felböfögni, hogy ő vegán”

-részlet Puzsér Róbert írásából.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!