Puzsér Róbert nem hagyja békén Puskás Petit - ifaktor
Puzsér Róbert és Puskás Peti

Puzsér Róbert ismét nem kímélt egy hazai celebet legújabb kritikájában a Facebook-oldalán. Ez az ismert énekes pedig nem más, mint Puskás Peti.


Puzsér Róbert újra lecsapott és kiszemelt áldozata egy korábban is említett celeb, Puskás Peti lett. Mi is megírtuk, hogy a legutóbbi alkalommal a kritikus szintén a fiatal énekesről írt a cikkében, amelynek hatalmas visszhangja lett. Ezután pedig Majkával került összetűzésbe az egykori zsűritag és a rapper egy nyílt levélben reagált Puzsér kritikájára.

Most Puzsér Róbert újra Puskás Peti személyét, celebségét, zsűri munkáját kritizálja és minősíti:

,,Nem is nagyon lehetett levágni, hogy komolyan gondolja-e azt, amit beszél, vagy épp gúnyolódik, de nagyjából mindegy volt, mert egyik értelmezési tartományban sem mondott soha semmit, az viszont valamennyi zsűrivideójából átjött, hogy nagyon magasról lesz@rja azt a versenyzőt és produkciót, akit és amit épp a szájára vesz.”

Amikor Róbert korábbi cikkét Puskás Petivel kapcsolatban megírta akkor több sztár is az énekes védelmére kelt, amelyet Róbert a mostani írásában is megemlített.

,,A hazai celebmezőny gyorsan reagált, és minden elérhető felületen Puskás Peti védelmére kelt, hisz mindannyiuk szájából a semmi semmizik ki évtizedek óta: hosszasan ismertették, hogy mennyire jóságos ember is ez a Peti gyerek, akinek még a szülei is meghívtak vendégségbe, mintegy nyilvánosan kifejezve, hogy a hatalmas pofával közlekedő nagyfiuk még mindig apuka és anyuka védelmére szorul.”

-írta Róbert.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!