R. Kárpáti Péter vallomása: "Csomószor nagyjából éheztünk" - ifaktor
R. Kárpáti Péter

A színész szerint sokat tanult abból a nehéz időszakból.A Barátok Közt egykori sztárja, R.Kárpáti Péter a fiatalkoráról mesélt a Pénzt vagy éveket című műsorban. A színész oldalán Faragó András játszott az adásban, akivel 18 éve korukban együtt is éltek, így ismeretségük közel negyven évre nyúlik vissza.

Már akkor is mindketten színészek voltak, azonban karrierjük lassan indult be. Péter elárulta, hogy nem kerestek sokat és bizony volt rá példa, hogy éheztek.

,,Stúdiósok voltunk. Vagyis csóró színészek. Csomószor nagyjából éheztünk, mert azt a kevés pénzt is, amit szereztünk, azt is cigire meg piára költöttük. Amikor nagy nehezen, azaz nagyjából egyszer pénzhez jutottam, akkor elvittem az egész bandát egy nagyot kajálni. Mindent ettünk, levest, főételt, desszertet, ittunk még egy, meg még egy kört. Erre már azért a pincérek is felkapták a fejüket. Gondolom azt hitték, hogy csak bementünk enni, és majd lelépünk fizetés nélkül. Szerencséjükre ez nem így történt, tisztességesen kifizettük, amit kellett… onnantól kezdve zsíros kenyéren éltünk, de akkor ez nagyon jó volt”

-mesélte Péter a műsorban.

A színész, azonban hozzátette, hogy a nehézségek ellenére nagyon élvezte fiatal, kalandos éveit és úgy érzi, az az időszak formálta azzá a személlyé, aki ma is ő.


Ne hagyd ki!