Rácz-Gyuricza Dóri elárulta a titkát - ifaktor
Rácz-Gyuricza Dóri vöröses hajjal, fehér felsőben ül egy világos kanapén zöld fallal mögötte

Instagram-oldalán osztotta meg a népszerű infulenszer, Rácz-Gyuricza Dóri a titkát követőivel, amiről már annyit faggatták és kérdezték.


Dóri egy posztban válaszolta meg közösségi oldalán a nagy kérdést, amit olyan sokszor a fejének szegeztek már az évek során: hogy miért van mindig jókedve.

Dóri elárulta követőinek, hogy neki sem könnyebb az élete másoknál, egyszerűen csak megtanulta egyszerűbben kezelni a mindennapok problémáit és igyekszik minden helyzetben pozitív maradni.

,,nekem mitől van mindig jó kedvem?
Döntés kérdése az egész. Nem könnyebb az életem mint másoknak, mindenki cipeli a maga terhét, viszont igenis könnyebbé teszi a mindennapi problémákat ha pozitív marad a hozzáállásunk.
Én is lehetnék zsémbes mikor felkelek, hogy nah, ma már megint nem aludtam ki magam, vagy nemáár mi ez az időjárás?!😪
Aztán ha összekaptam magam jöhetnek az igazi problémák amikbe jó mélyen belesüppedhetnék, hogy ezen és ezen sem tudok változtatni, ez sem jó és az sem működik az életemben..

🙌Én minden nap azt választom, hogy na, ez van, akkor ezt kell csinálni, gyerünk hajrá oldjuk meg👊

Minden perc amit azzal töltünk, hogy panaszkodjunk a problémáink miatt, abból az időből vesz el amivel megoldást találhatnánk‼️
Fontos, hogy mindeközben legyen egy-két kedves szavam a körülöttem lévőkhöz (mert egy mosoly segít nekem és nekik is) A szeretteimhez, vagy akár a zsémbes eladókhoz a boltban, akiknek nincs egy édes kiscicája akiért hálás lehetne reggel, vagy egy szerető családja (vagy van, csak inkább úgy döntött, hogy nem beszél velük mert megsértődött valamin🙄)

Döntsd el reggel, hogy jó kedved lesz, hogy szívesen mész be dolgozni, szeretettel nézel a családodra, és hálát adsz azért amid van❤️

Ez lehetetlen, mert utálod azt ami körülvesz?
Akkor pedig ÉBRESZTŐŐ🙌
Őszintén mire vársz⁉️"

- olvasható Dóri motivációs bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!