Rácz Jenő drasztikus áremelésre szánt el magát éttermében - ifaktor
Rácz Jenő séf a Rumourban.
Rácz Jenő étterme már több mint fél éve várja a vendégeket. A Michelin-csillagos séf sok akadályba ütközött a pandémia miatt, hiszen többször el kellett halasztania nyitást, de mióta „szabad a pálya" rendre teltházzal üzemelnek. Most pedig egy drasztikus áremelésre szánta el magát a séf.


Ennek ellenére úgy tűnik, hogy valami miatt mégis az áremelés mellett döntöttek, ugyanis, amikor valaki fellátogat és szeretne asztalt foglalni, a következő üzenet fogadja a weboldalon:

„Ezúton tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy 2022. január 1-jét követően menüáraink az alábbiak szerint változnak: Pre-Theatre Menü: 29.900 Ft (+15% szervizdíj)”

Az étterem tehát a legolcsóbb menüjének árát 25 000 Ft-ról, 29 900 Ft-ra emelte, így közel 20%-os emelésről beszélhetünk – amihez bizonyára a pandémia is hozzájárult. Mivel az étterem egyedülálló Magyarországon, így bizonyára az áremelés ellenére is el fognak menni azok, akik szeretnék a „Rácz Jenő élményt” élőben átélni.

A Rumour by Rácz Jenő étterem egyik különlegessége példának okáért, hogy a konyha egy légtérben van a vendégtérrel, így a fogyasztók gyakorlatilag végigkövethetik a főzés minden munkafolyamatát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!