Rácz Jenőé az év étterme - ifaktor
Rácz Jenő főz az éttermében.
Rácz Jenő csak nemrég indította útjára új éttermét Magyarországon, de máris rangos elismerést nyert.


2022. május 16-án, hétfőn este tartották az Audi–Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálát, amelyen kiderült, hogy a Rumour by Rácz Jenő lett az éve hazai étterme.

A külföldről hazatérő magyar séf étterme a hazai berkekben egyedülálló „chef table” koncepcióval meghódította a hazai gasztrovilágot.

Jenő ráadásul a Costes éttermével is szerepel a top 10 étterem között. A Costesben chef patronként is nevezik ezt a pozíciót, amit Jenő betölt, ennek lényege, hogy a szakmai vezetésért felelős séf az étterem résztulajdonosa is egyben.

Hatalmas az öröm! Mindkettő éttermem, a @restaurant_rumour és a @costes_restaurant is benne van Magyarország Top10éttermében. A Rumour lett idén Magyarország Év étterme díj nyertese!!Gratulálok a csapataimnak és köszönök mindent a vendégeinknek, hogy A Covid közepén nyitottunk egy éttermet, ami ma nem létezhetne a vendégeink nélkül”

– írta Jenő az Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!