Rácz Jenő újabb éttermet nyit Magyarországon - ifaktor
Rácz Jenő főzés közben.
Rácz Jenő az Instagram-oldalán egy videóval jelentette be, hogy újabb éttermet nyit hazánkban.


Egyelőre részletes információk nincsenek, de ez a hely is egy fine dining stílusú étterem lesz, amelyhez már is el kezdődött a személyzet toborzása, így bizonyára hamarosan többet is meg tudunk a projektről.

„Figyelem, figyelem‼️Hamarosan megnyitjuk kapuinkat egy új fine dining étterem projecttel. Àllást kereső munkatársak figyelmébe szeretnénk ajánlani következő pozíciókat betöltésre”

– írta Jenő.

Jenő első magyarországi étterme, a Rumour by Rácz Jenő már több mint fél éve várja a vendégeket. A Michelin-csillagos séf eleinte sok akadályba ütközött a pandémia miatt, hiszen többször el kellett halasztani a nyitást, de mióta „szabad a pálya" rendre teltházzal üzemelnek.

Rácz Jenőt mindannyian ismerjük az A Konyhafőnök szigorú séfjeként, de azt kevesen tudják, hogy előtte mennyi megpróbáltatás és „csörtetés" árán jutott el a Michelin-csillagig. 18 évesen kezdődött a vándorútja, amely során több országot és éttermet is megjárt.

26 évesen kapta Michelin-csillagát, amelyet mindössze négy hónap leforgása alatt szerzett meg a shanghai-i éttermével. Hazatérése óta ugyebár a Rumour by Rácz Jenő nevű éttermet is megnyitotta, amely mindössze nyolc hét után bekerült az ajánlott éttermek közé a Michelin-kalauzban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!