Videóban betekinthetsz a kulisszák mögé Rácz Jenő éttermében - ifaktor
Rácz Jenő étterme lassan fél éve várja a vendégeket. A Michelin-csillagos séf sok akadályba ütközött a pandémia miatt, hiszen többször el kellett halasztania nyitást, de mióta „szabad a pálya" rendre teltházzal üzemelnek.


„Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy lassan 5 hónapja minden este dupla teltházzal megyünk a Rumourban. Hosszú óràk, elhivatottság és alázatosság. Vendégeinknél nincsen fontosabb, ha ők boldogok, mi is azok vagyunk!"

– írta Jenő az Instagram-oldalán, ahol egy videóban beengedést adott az étterem háttérmunkájába.

Ugyan a Rumour by Rácz Jenő étterem egyik különlegessége, hogy a konyha egy légtérben van a vendégtérrel, így a fogyasztók gyakorlatilag végigkövethetik a főzés munkafolyamatait is.

Ennek ellenére a videóban jóval részletesebben lehet mindezt látni és a konyha bentebbi részei is láthatók.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!