Megosztó témán agyalnak Rácz Jenőék - ifaktor
Rácz Jenő és GYuricza Dóra.
Rácz Jenő és kedvese Dóra nemrég jelentették be Instagram-oldalukon, hogy boldogságuk határtalan, hiszen gyermeket várnak.


Napjainkban a közösségi média térhódításának hála a legtöbb közszereplő döntéshelyzet elé kerül, amikor megszületik első gyermeke: szerepelhet-e a gyermek a közösségi média platformokon, avagy sem? Rácz Jenőék is ezen agyalnak az utóbbi időben.

A témában többször is egymásnak ütköztek a különböző vélemények a sztárok között. Elég, ha csak Bereczki Zoli kifakadására gondolunk a Dancing with the Stars-ban, vagy Berki Krisztián balhéjára a Brékingben.

„Új játéka van a fiamnak. Azon gondolkoztam viszont, hogy mi lesz a kislányunkkal, hogyha már a kiscicánkért ennyire rajongunk! Az is egy jó kèrdès, hogy mi a helyes…!? Ha megosztunk a lányunkról fotót, vagy ha semmit? Csak abból indulunk ki, hogy mindenkinek van legalább egy “idegesítő” ismerőse akinek gyereke született ès minden percet/képet megoszt a közösségi médiàn…! Közszereplőnek már más! Ha valaki ismert és kiteszi a gyerekét (büszkeségből) akkor már támadások érik…. De ha bárki más az életünkben megosztja a boldogságát, az mindjárt más! Értem én, hogy sok veszély van a környezetünkben pl pedofília stb. De én őszintén nem tudom mi a helyes! Egyértelműen büszke szülők leszünk, bárhogy is alakuljon!”

– írta Jenő a témával kapcsolatban az Instagram-oldalán, ahol őszintén bevallotta, hogy egyelőre tanácstalan, hogyan cselekednek majd.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!