Rácz Jenő elárulta, hogy mi történik a sok hússal - ifaktor
Rácz Jenő séf a saját éttermében irányít.

Noha A Konyhafőnök 2014-es indulása óta, a mostani már a nyolcadik évad, mégis továbbra is vannak apró, megválaszolatlan kérdések a gasztroreality kapcsán. Rácz Jenő most egy régóta fennálló kérdésre adott választ.A Konyhafőnök című műsort kétség kívül egy egész ország kedveli, hiszen nem véletlenül érkezett már a nyolcadik évadához (A Konyhafőnök VIP évadokat nem is számítva – a szerk.). A nagy érdeklődés persze azzal jár, hogy a produkciónak kritikusai is vannak. Ezek a kritikák legtöbbször az élő állatok felhasználását, vagy éppen a mértéktelen pazarlást róják fel a műsornak.

Utóbbira most Rácz Jenő adott választ, méghozzá az Instagram-oldalán, ahol 50 kérdésre válaszolt, amelyek közül a legtöbb nemrég született gyermekét érintette. Egy azonban kivételt képzett, és a fősodortól eltérően A Konyhafőnökről kérdezte a Michelin-csillagos séfet, aki készséggel válaszolt is arra a kérdésre, hogy mégis mi történik a fel nem használt alapanyagokkal.

Több száz dolgozója van az RTL székháznak! Személyzeti ételt főz belőle a konyha”

– válaszolta meg a kérdést Jenő séf.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!