Szingapúr szépségeit mutatja be Rácz Jenő - ifaktor
Rácz Jenő és feleséges, Rácz-Gyuricza Dóra

Rácz Jenő egy kicsi, de ugyanakkor rendkívül sokoldalú ázsiai országba kalauzol el minket, ez pedig Szingapúr. A sztárséf megosztja tapasztalatait és élményeit, abból az időszakból, amikor ott élt.


A népszerű, Michelin-csillagos séf, zsűritag és étterem tulajdonos Szingapúr szépségeit mutatja be, ugyanis bár számos helyen járt a világon és számtalan ország gasztronómiájával megismerkedett, Szingapúr különleges helyet foglal el Rácz Jenő szívében.

Ez az ország rendkívül nagy választékú gasztronómiával rendelkezik, ugyanakkor viszont igazán drága helyről van szó. A sztárséfre, olyan nagy hatással volt az kínai és maláj konyha ízvilága, hogy számos, olyan alapanyagot használ előszeretettel éttermeiben, amelyekkel ott ismerkedett meg.

Jenő azt is elárulta, hogy merre érdemes Szingapúrban kiélvezni az ország nyújtotta kulináris élvezeteket. A sztárséf szerint a helynek ezer arca van, így a gasztronómia is kimondottan sokféle, leginkább Indiához tudná hasonlítani az országot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.