Radics Gigi hatéves kora óta turnézik - ifaktor
Radics Gigi, Palik László

Radics Gigi nevét az énekesnő tehetségének és kitartásának köszönhetően már Amerikában is ismerik. Gigi elárulta, hogy úgy érzi még előtte az élet és igazi sikereket a zenei életben még csak most fogja elérni.


Radics Gigi volt a legutóbbi vendége Palik László műsorának, amelyben az énekesnő mesélt gyermekkoráról, amerikai álmáról és szakmai karrierjéről is. Gigi már hatéves kora óta turnézott az országban, ugyanis édesapja ebben az időszakban alapított számára egy zenekart.

Az énekesnőnek mindig is fontos szerepet töltött be az életében a zene és kiskora óta tudatosan tesz meg mindent, hogy megvalósítsa az álmait. Elsőként Cserháti Zsuzsa dalai voltak, azok, amelyek igazán mély nyomot hagytak benne és ezeket is énekelte a nagy színpadon.

Gigi a műsorban többek közt még mesélt arról is, hogy még mindig nem tett le az amerikai álomról és hogy milyen érzés volt egy Salgótarján melletti kisfaluból eljutni Los Angelesbe és Michael Jackson producerének születésnapi buliján részt venni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!