Csonka András kiakadt Radics Gigi utálóira - ifaktor
Radics Gigi bőr ruhában
Elképesztőt alkotott Radics Gigi az Attraction Performances közreműködésével
Instagram/@gigiradicsofficial

Csonka András kiakadt Radics Gigi utálóira

Radics Gigi egy művészi képsorozat miatt került bajba, hiszen sok követője teljesen félreértette az énekesnő fotóit. Több ismert személy is védelmébe vette Gigit, köztük Csonka Andrással.


Radics Gigi legutóbb egy igazán különleges fotózáson vett részt. Az énekesnő szexi, fekete és fehér bodyban vásárolt be a képeken. Egy érdekes kontrasztot szeretett volna ezzel bemutatni Gigi, miszerint legyen bármilyen nagy híresség is, ő is csak egy ember, aki olyan hétköznapi dolgokat is intéz, mint a bevásárlás.

Azonban sok rajongója felháborodott a képeken és nem értették a mondanivalóját. Ezután pedig kellemetlen kommentekkel árasztották el emiatt az énekesnő Instagram-bejegyzését.

,,Szép nőről nagyon közönséges kép....legalább egy igényes boltban készültek volna a fotók... nem tudom kinek az ötlete volt a koncepció, de nagyon szomorú😔sokkal jobbat/nívósabb fotó sorozatot érdemelsz ennél.”
,,Pózolás a sarki cba-ban margarinok es sertés párizsi között? Igazán "elegáns"
,,Ez totál gaz. 😂😂 1. Nulla kreativitás. Csak a külföldi sztárok másolása. Értsd: jelen esetben Beyonce. De ő is már vagy 10 éve lejart. 2. Komolyan, felvágott meg Chips vásárlás? 😂😂😂😂”

-írták a kommentelők.

Ezt viszont Csonka András úgy érezte, nem nézheti tétlenül és védelmébe vette az énekesnőt, hiszen jogtalannak tartotta azt a sok bántást, amit Gigi kapott.

,,Ma kifakadtam a Life tv reggeli műsorban a sok ostoba kommentelőre emiatt, bevédtelek keményen @gigiradicsofficial 👍”

-írta András Gigi Instagram-bejegyzéséhez.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!