Milliókat nyúltak le Radics Gigitől - ifaktor
Radics Gigi bőr ruhában
Instagram/@gigiradicsofficial

Milliókat nyúltak le Radics Gigitől

Az énekesnő legjobban féltve őrzött fotókkal teli telefonja elvesztését sajnálja.

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy az ismert zenészt, Manuelt a saját koncertjén rabolták és így több száz ezer forinttal rövidítették meg az énekest. Ezúttal pedig Radics Gigivel és zenekarával történt meg ugyanez, csak az ő esetükben sokkal nagyobb kárról beszélünk, ugyanis milliós értékben vittek el dolgokat tőlük.

Az énekesnő Instagram-oldalán tudatta a követőivel a történteket. Állítása szerint sokáig hezitált, hogy nyilvánosságra hozza-e rablást, mivel rendkívül megrázta az eset.

,,Hiszen ez is velem történt, hozzáteszem életemben először, emiatt is túlságosan sokkoló élmény volt számomra, hogy ez így előfordulhat. Rájöttem, hogy eddig túl jóhiszeműen ítéltem meg embertársaimat, mindig próbáltam a szépet és a jót meglátni még azokban is, akik esetleg arrogánsan viselkedtek velem… Szerettem volna átadni ezt a kicsit naiv világszemléletet a kislányomnak is, de ezek után nem tudom, hogy jót teszek-e ezzel a jövőjét tekintve."

-írta Gigi a bejegyzésében.

Az énekesnő azt is leírta, hogy amit igazán sajnál az elveszett holmik közül az telefonja, amely tele volt a kislányáról készült féltve őrzött fotóival, azonban a reményt már feladta, hogy bármi is előkerüljön és borzasztóan csalódott a világban.

,,Miután az egyik hétvégi koncertemen kiraboltak minket, a zenekaromat és engem is, milliós értékben vittek el tőlünk dolgokat, többek között a telefonomat is, ami tele volt a kislányom féltve őrzött fotóival a kezdetektől, nagyon szomorú vagyok. Szörnyen romlott világban élünk, elhatalmasodott néhány embertársunkon a gyűlölet, a hatalomvágy, vagy csak valamilyen függőség, ami beárnyékolja életük hátralévő részét."

-zárta nyilatkozatát Gigi.


Ne hagyd ki!