Radics Gigi brutális fogyása képeken - ifaktor
Radics Gigi

A szülést követően Radics Gigi rendkívüli súlygyarapodása olyan motiváló erőként hatott rá, hogy azóta a megfelelő diétával és mozgással gyűri testét.


Még 2020 decemberében adott interjút Gigi a fókusznak, ahol a szülést követően elsőként mutatta körbe a gyerekszobát és beszélt arról, hogy élte meg a terhességet. A kislányt nem lehet látni a közösségi médiában, erről az énekesnő elmondása szerint majd saját maga dönt, ha idősebb lesz.

A várandóssága alatt 30 kilót hízott és már akkor komoly szellemi felkészülésnek vetette alá magát, hogy aztán a fizikai ráhatás is idővel érzékelhető legyen. A médiától igen, de a zenétől semmiképp nem akart visszavonulni Gigi ezidőre. Mostanra pedig már büszkén mutatja meg magát legújabb videóklipjében is, amit Király Viktorral közösen készítettek.

A Blikknek Gigi így nyilatkozott hatalmas fogyását követően:

Mondhatjuk úgy, hogy várandósságom és a szülés óta ez az első olyan klip, ahol már elégedett vagyok a formámmal, mert itt már ugyanannyi kilogramm vagyok, mint szülés előtt. Persze az állóképességemet, az edzettséget még lehet javítani, a diétát viszont szigorúan betartom, körülbelül 30 kilótól szabadultam meg saját erőmből, kitartással. Mindig van hová fejlődni, de nagy utat tettem meg és nem volt egyszerű.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!