Négy énekes halálos találkozása egy rajongójával - ifaktor
Christina Grimmie
Listánk résztvevői sajnos már nincsenek köztünk. Nemcsak az közös bennük, hogy elképesztően tehetségesek voltak a szakmájukban, hanem sajnos az is, hogy egy rajongójuk okozta hirtelen halálukat.


A leghíresebb Beatles taggal 1980-ban végzett rajongója. Lennon és felesége New York-i szállodájukból indultok a stúdióba, amikor megállította őket David Chapman. Egy aláírást kért a hírességtől, aki ez meg is adta neki, ezután távozott. Azonban Chapman a szálloda előtt várta meg, hogy Lennon hazaérkezzen és négyszer lőtt rá az énekesre. Chapmant életfogytiglanra ítélték.

Az eset egyik érdekessége, hogy Tupac mindig golyóálló mellényt viselt, ám a végzetes éjszakán valamiért mégis úgy döntött, anélkül indul el egy boksz meccsre. Épp hazafelé tartottak, amikor melléjük gurult egy fehér autó, amiből rálőttek az akkor 25 éves Tupacra. A rappert kórházba szállították, ám napokkal később belső vérzés miatt meghalt. A mai napig nem derült ki, hogy ki ölte meg a rappert, csupán találgatások vannak.

Talán Selena esete a legmegrázóbb a listánkon. Ugyanis, aki elvette az énekesnő életét nemcsak legnagyobb rajongója, de egyben barátnője is volt. Yolanda Saldívar volt a Grammy-díjas énekesnő rajongói klubjának alapítója. Később pedig Selena az asszisztensévé fogadta, sőt aztán a ruhaboltja vezetőjévé. Azonban Yolandanak ez sem volt elég, ezért folyamatosan lopott az énekesnőtől. Amikor Selena elbocsátotta, akkor Yolanda egy utolsó találkozóra elhívta őt, ahol pedig hátba lőtte. Selena a kórházba szállítás után vérveszteség következtében meghalt.

Christina Grimmie a The Voice-ban tűnt fel elképesztő énekhangjával. Egyből imádta őt a közönség, köztük Kevin James Loibl is. Azonban férfi rajongása beteges megszállottsággá csapott át. 2016-ban Kevin elment Christina autogram osztására, ahol sajnálatos módon lelőtte a fiatal énekesnőt. Ezután pedig még a helyszínen magával is végzett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!