Posztok: Ilyen volt Kanye Westtel egy repülőn utazni - ifaktor

Kanye West úgy döntött, hogy a privát-gép helyett egy teljes egyszerű, hétköznapi járatot választ az utazáshoz. Ezt követően pedig az internetet elárasztották a snapek a rapperről.


Kanye ott folytatja, ahol abbahagyta, legalábbis ami a közösségi médiát jelenti. Ugyanis úgy döntött, hogy a Los Angelesben található LAX repülőtérről egy teljesen hétköznapi járattal fog utazni. Ezzel pedig egyidőben elárasztották az ott tartózkodó emberek oldalait a lesifotók és még egy selfiet is sikerült lőni valakinek a rapperrel.

Teljesen váratlanul ért mindenkit, hogy Kanyet ott találták a reptéren. Semmi maszk, csak simán Ye. Aki pedig arra járt és felismerte, bátran készíthetett vele képet. Így élték meg a fanok, hogy láthatták a repülőtéren kávét szürcsölgetni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!