Csizmadia Gabi Instagram-oldalán osztott meg egy fantasztikus rákos tészta receptet, amit ha elkészítesz, biztosan imádni fogsz!
Ha eddig nem kedvelted a rákot, vagy a tengeri herkentyűket, most biztosan megszereted. Ha pedig már amúgy is szeretted, akkor ezt a receptet egyenesen imádni fogod!
Az elkészítéséhez nincs is másra szükségünk, mint:
- 360g rákra
- kb 200g spagetti tésztára
- 2 ek olívaolajra, 2 ek vajra, 3 gerezd fokhagymára
- sóra, borsra, bazsalikomra, majorannára
- 125g bébispenótra
- sajtra
- és egy fél citrom levére.
,,Ha egy igazán finom rákos tésztát ennél.🔜 Egy olasz étteremben ezzel az étellel szerettem meg a rákot, így félve megpróbáltam itthon kivitelezni. Annyira jó lett, hogy még az éttermesnél is jobban ízlik.🤤🤤 Hogy ne felejtsem el azonnal és hogy Nektek is legyen egy ilyen élmény, megosztom veletek.😄Mire lesz szükséged,hogyan csináld:
A fagyasztott rákot kiolvasztottam mikróban. A fokhagymát az olívaolajon serpenyőben elkezdem pirítani, majd ráöntöm a rákokat. Rózsaszínre sütöm. A rákra menjenek a fűszerek és a spenót. Ha megsült a rák, összeállt a spenótos, fokhagymás, vajas cucc, mehet rá a tészta. A végén menjen még rá a sajt és a fél citrom leve. Forgasd össze és kész.😊 Én tálalásnál még tettem rá grana padanot, petrezselymet és egy jó facsarásnyi citromlevet.☺️ (Saját ízléseteknek megfelelően kóstolgassátok és ízesítsetek.) Biitaaang jó! Ha kipróbáltátok, írjátok meg milyen"
- írta bejegyzésében Gabi.
Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!