Rebel Wilson így győzte le az érzelmi alapú evést - ifaktor
Rebel Wilson egy autóban ül és táskát tart a kezében

Rebel Wilson nagyon jól érzi magát a bőrében. Rengeteg kilótól szabadult meg, azonban elmondta, hogy voltak néha apokaliptikus pillanatai is.


Rebel Wilson imád a saját bőrében lenni. Ezt pedig nem is bizonyíthatná máshogy, mint azzal a rengeteg Instagram-képpel, amit feltölt magáról. Megszabadult a felesleges kilóitól és persze visszavette az irányítást a teste felett.

„2020-ban minden leállt a pandémia miatt, szóval elkezdtem saját magam egészségére fókuszálni.”
„Persze nem vagyok tökéletes, tegnap este is jégkrémet ettem este a kádban.”
„Érzelmi alapú evéssel küzdök, amin nagyon sokat és keményen dolgoztam. Diétákat próbáltam ki, gyakorlatokat és egyebeket, de a mentális részével sosem foglalkoztam. Itt volt a kutya elásva.”

mondta Wilson.

Így, hogy 40 éves lett, és visszatekintett arra, hogy milyen életútja volt ami az egészségét illeti, nagyon is büszke magára. Sokkal magabiztosabb és erőteljesebb nő köszön vissza a tükörből, ha belepillant.

„Sokkal jobban érzem magamat. Tudom, hogy ez én vagyok, hogy mi a jó nekem és mi a rossz, szóval mostanra már saját erőből tudom csinálni, ami nagyszerű érzés.”
„Szeretem a kis vonalaimat. Nem hiszem, hogy valaha is nagyon vékony lennék, de sokkal egészségesebbnek érzem magamat. Aztán nem tudom, hogy a nőknél ez milyen dolog, hogy ha elérik a negyvenet, akkor önmegvalósításba kezdenek, de nekem sikerült úgy az egészségemmel, mind a karrieremmel.”

zárta gondolait a színésznő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!