Rebel Wilson inspiráló üzenete grandiózus fogyását követően - ifaktor
Rebel Wilson egy pálmafa előtt fekete ruhában és napszemüvegben pózol

Eljött egy pont, ahol Rebel Wilson a fejébe vette, hogy egészséges életmódot fog élni. Ennek azóta többször hangot is adott és most is arra bíztatja a követőit, hogy tegyék ugyanezt.


Rebel Wilson egy erős motivációs szöveggel készült a legutóbbi Instagram-posztjához. Ezzel motiválni és segíteni szeretné a követőit, hogy ha ő meg tudta csinálni, akkor bárki.

„Soha ne késő fejleszteni önmagadat, az egészségedet, a szívedet, a boldogságodat és a harmóniádat. Mindenkinek aki olvas, próbáljatok kicsit többet beleadni ezen a héten. Tegyél érte! Minden apró lépés számít. Minden erőfeszítés kifizetődik."

írta posztjában

A szöveg mellett nem mehetünk el a dögös vörös fürdőruha mellett, amit a 41 éves színésznő a képen visel. A „Pitch Perfect" sztárja egy óceánból kinövő farönkben kapaszkodik, míg a másik karját a levegőbe emeli és szemmel láthatólag boldog.

Az elmúlt időszakban Rebel többször is hangot adott annak, hogy igenis fontos az egészséges étkezés és nagyon szeretné, ha minél több embert tudna motiválni, hogy kövessék ezt az utat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!