3 különlegesen ízletes krémleves a hideg őszi estékre - ifaktor
3 különlegesen ízletes krémleves a hideg, őszi estékre
Elhoztuk nektek három, olyan krémleves receptjét, amelyek elég megosztóak. Szinte csak, olyanok léteznek, akik vagy utálják, vagy imádják ezeket a zöldségeket. Ezekben a receptekben az is szuper, hogy ha vegán életmódot követsz, akkor is könnyedén el tudod őket készíteni, csupán annyi a dolgod, hogy kicseréled a majd említett tejtermékeket nővényi eredetűekre.


Sütőtökkrémleves

Ha ősz, akkor sütőtök. Viszont azonkívül, hogy megsütjük ezt a tökfélét és úgy fogyasztjuk, van egy másik szuper felhasználási módja is. Ez pedig az, ha krémlevest készítünk belőle. Sokan vannak, akik simán megsütve nem szeretik ezt a zöldséget, viszont így krémleves formájában tovább gondolva imádják. Egy tipp, a tök megsütése után válogass ki pár tökmagot, amelyeket, ha kiszárítasz és egy kicsit serpenyőbe megpirítasz, akkor utána feltudod használni arra, hogy megszórd a levesed vele.

Fokhagymakrémleves

Ilyenkor a hirtelen hideg végett sajnos hajlamos sok ember a megfázásra. A fokhagyma krémleves viszont fantasztikus íze mellett segít a gyógyulásban is, méregtelenítő hatásának köszönhetően. Talán elsőre szokatlannak tűnhet ez a recept, de ha egyszer kipróbálod biztos megszereted.

Gombakrémleves

A gomba hasonlóan a sütőtökhöz elég megosztó étel. Azonban annak, aki szereti, ez egy kihagyhatatlan recept az őszi időszakban. Itt hasonló a tippünk, mint a korábban az említett zöldségnél, pár gombaszemet vágj fel csíkokra, serpenyőben piríts meg és utána tegyél belőle a leves tetejére.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!