Rékasi Károly bevallotta, miért nincs hobbija - ifaktor
Rékasi Károly egy téglafal előtt áll

Minden embernek megvan a saját érdeklődési köre. Rékasi Károly sokszor kapott már olyan kérdést, hogy ő vajon mivel szereti tölteni a szabadidejét, de sosem tudott rá válaszolni. Azonban, miután eltöprengett a dolgon rájött, miért is nincs hobbija. A Dankó Rádióban Nádas Györgynek mesélt.


Így fogalmazott:

„Azért nincs hobbim, mert az éltem – amikor jó formát fut - maximálisan kielégíti minden vágyamat. Szeretem azt a létezést, amit a munkám ad és szeretem azt a boldogságot, azt a csodát, amit páromtól, Pikali Gerdától kapok."

Láthatóan foglalkozása és párkapcsolata teljesen megfelel az igényeinek. A nyár, számára munkával és pihenéssel egyaránt telik.

Rékasi köztudottan kiváló szinkronszínész is. Ő adja Tom Cruise állandó magyar hangját is. Most azt is megtudhatjuk, mit gondol hollywoodi kollégájáról:

„Nem tartottam átütő erejű színésznek, amiben tehetséges volt, hogy kiválóan tudott élni a számára adódó lehetőségekkel. Korábban nagyon manírosnak éreztem őt, hiányoltam szerepei mögül az embert. Azóta azonban megváltozott a véleményem, úgy gondolom, abban a műfajban, amit tőle láthatunk, a legkiválóbb a világon."

A színművész elmondása szerint nehéz volt elsőnek szinkronizálnia Cruise-t, mert az angolja egysíkú és nehéz érzelmeket csempészni bele úgy, hogy az a magyaroknak is átélhető legye. Mostanra azonban már megtanulta és véleménye szerint az ő hangjával kifejezetten élvezhető Cruise játéka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!