Készen álltok egy újabb „Reszkessetek Betörők” filmre? - ifaktor
Kevin áll a fürdőszobában meztelenül a Reszkessetek Betörők című filmben

A Disney+ egy rendkívül jól sikerült előzetest bocsájtott a nagyérdemű közönség számára. Itt a „Reszkessetek Betörök" újradolgozva.


Az 1990-es klasszikus „Reszkessetek Betörők" című filmét a Disney átdolgozta és minden bizonnyal karácsonykor meg is jelenteti. Addig pedig, hogy mindenki várva várja egy előzetessel paprikázzák fel a hangulatot.

Most azonban Macaulay Culkin szerepét Archie Yates veszi át, akit leginkább a „Jojo Rabit" című filmből ismerhettek. A filmben Yates egy Max nevű fiút játszik, aki egyszer csak egyedül találja magát otthonában, miután a családja Japánba utazott és véletlen otthon hagyták.

„Nem is tudják, hogy itt vagyok."

mondja Max, majd ráébred, hogy milyen lehetőségekkel is jár az, hogy otthon hagyták.

Amíg pedig ő élvezi az otthonlétet és édesanyja kétségbeesetten próbál meg hazamenni, két betörő, akiket Rob Delaney és Ellie Kemper játszott, (most Joe Pesci és Daniel Stern játssza), célba veszik Max házát és kényszerítik, hogy megvédje azt.

Az érdekesség, hogy az eredeti filmben szereplő Kevin testvére most az egyik rendőr szerepét fogja játszani, így lesz ismerős arc is az új filmben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!