Richard Geere elképesztő fotógyűjteménye milliókat ér - ifaktor
Richard Geere öltönyben egy fotózáson

Több mint 150 fotója van Richard Geerenek a 19-20. századból, értéke pedig némelyiknek felbecsülhetetlen.


Richard Geere elképesztő fotógyűjteménnyel rendelkezik. Az amerikai színész, aki több, mint 58 filmben kapott már szerepet, megszállottan gyűjt képeket és mivel a karrierje során megannyi fotóssal megismerkedett, így volt, hogy könnyedén hozzájutott bizonyos darabokhoz, közvetlenül a kép készítője által.

A filmek és egyéb reklám forgatások anyagai nagyon közel állnak a szívéhez és olyan 19-20. századbeli képei vannak, amikért manapság rengeteget adnának egy-egy árverésen. A színész nem nevezi magát műgyűjtőnek, inkább azt mondja, hogy csak olyan képeket szeret megvásárolni, amik megtetszenek neki.

A jelenlegi kollekciója, nagyjából 2 millió dollár körüli értékkel bír, ami az egyik los angeles-i galériában, március 23-tól 26-ig megtekinthetők lesznek. Ezek közül néhány pedig eladásra is kerül, amiket online lehet majd megvásárolni március 23-tól április 7-ig.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!