Rick Ross megmutatta eszméletlen autógyűjteményét, de a jogsija még fasorban sincs - ifaktor

A rapper piszkosul gazdag és ezt előszeretettel mutogatja is. Most bepillantást nyerhetünk a legkülönlegesebb autóiba.


Rick Ross Instagramján büszkélkedik a több mint 100 darabból álló, különleges autógyűjteményével. Az más kérdés, hogy a rappernek úgy van ennyi autója, hogy hivatalos jogosítványt, még mindig nem csináltatott.

Egy Instagram-videójában így kezdte:

„Na kinek van több mint 100 autója, viszont nincs jogsija?"

Ross a videóban így folytatja:

„Ha bármi történne velem, ne hagyjanak meghalni, csak vigyék a jó szívemet."

Kacifántos mondanivalójával egy zseniális előadó és üzletember elméje mögé nyerhetünk bepillantást, aki előszeretettel használja a cinikusság és irónia művészetét is.

Egyébként már régóta tudni Rossról, hogy imádja a klasszikus autókat és előszeretettel gyűjti is őket. Legutóbb, amikor egy ilyen jellegű posztot tett ki Instagramra, akkor a Bel-Airjeit sorakoztatta fel és ez valami elképesztő látvány.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!