Rick Ross végre legálisan is vezetheti több száz autóját - ifaktor
Rick Ross egy porsche mellett telefonál fekete pólóban
45 éves korában megszerezte jogosítványát az amerikai rapper, Rick Ross. Így már szabadon krúzolhat a több mint 100 autóból álló gyűjteménye darabjaival.


Rick Ross a hatalmas birtokán biztosan már unásig vezette autóit, azonban most, hogy megszerezte jogosítványát, az utakra is kimerészkedhet, teljesen legálisan.

„Igazából a tesztre is úgy érkeztem, hogy én vezettem. Van több mint 100 autóm, de jogsim nem volt eddig, így bármikor amikor autókázni indultam, tudod volt bennem egy érzés."

A rapper elmondta, hogy édesanyja és testvére motiválta, hogy letegye a vizsgát. Egy óráig tartott, néhány választ elrontott, de összességében sikerült neki, így büszke jogsi tulajdonos lehet.

Ross gyakran mutogatja autót Instagramon, így eddig mindenki csodálkozott, hogy miért nincs jogsija. Most azonban lett, szerinte megérte a várakozást is, így most már nem gyűlik meg a baja a rendőrökkel ha igazoltatják.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!