Ricky Martin megnyerte a pert unokaöccse ellen - ifaktor
Ricky Martin a koncertjén táncol

A 21 éves férfi visszavonta a keresetet.


Korábban már mi is beszámoltunk az ügyről, miszerint súlyos vádakkal illette unokaöccse a világhírű sztárt, Ricky Martint. Az unokaöcs állítása szerint neki és Rickynek 7 hónapig tartó szexuális kapcsolata volt, majd miután ez véget ért, Ricky üldözni és zaklatni kezdte őt.

Ricky Martin nemrég azonban megnyerte a pert, ugyanis 21 éves unokaöccse visszavonta keresetét. Az énekes jogi csapata szerint a fiatal férfi mentális problémákkal küzd, amit annak édesapja, Martin testvére is elismert korábban.

Ricky megjelent a zoomon folytatott bírósági tárgyaláson. Jogi csapata pedig a következőket nyilatkozta:

"Ahogyan azt vártuk, a bíróság nem hosszabbította meg az ideiglenes távolságtartási végzést. A vádló megerősítette a bíróságnak, hogy egyedül döntött a kereset visszavonásáról, minden külső befolyás vagy nyomás nélkül. (…) És a vádló megerősítette, hogy elégedett az ügyben nyújtott jogi képviseletével. A kérés a vádlótól érkezett, aki az ügy elutasítását kérte. Ő soha nem volt más, mint egy zaklatott egyén, aki hamis állításokat tett. Örülünk, hogy ügyfelünk igazságot szerzett, és most előreléphet életében és karrierjében."

(TMZ)


Ne hagyd ki!